Viu la màgia del Nadal a Campus Cerdanya

Un any més ja ho tenim tot preparat per fer-vos gaudir en família, d’un Nadal inoblidable a Campus Cerdanya.

A partir del dia 27 de Desembre fins el dia 04 de Gener,  l’hotel disposarà de dues monitores totes les tardes  de 17:30h a 20:30h. Contentes de poder celebrar les festes amb tots vosaltres i els vostres petits, tenen preparades moltes activitats per fer al llarg d’aquests dies on  els nens i nenes  de l’hotel podran gaudir i aprendre a fer originals i creatives manualitats amb diferents materials com poden ser la pintura, ceràmica, plastilina, papers, entre molts altres materials.

També tindran la possibilitat de jugar amb altres nens i nenes allotjats a Campus Cerdanya amb jocs de taula, com el parxís, els escacs, cartes…

A aquells clients que els agraden les activitats exteriors, poden  jugar a ping-pong, voleí platja… O altres com el futbol, tennis, pàdel, patinatge sobre gel, etc… que es poden dur a terme a les instal·lacions esportives que estan al costat de Campus Cerdanya.

 

Imatge 1. Monitores de Campus Cerdanya.

 

També podran gaudir del Parc de Nadal a Alp, que tindrà lloc al Palau de Congressos del mateix municipi del dia 26 al 30 de Desembre  de 16:00h a 20:30h. Mentre que el  Parc de Nadal de Puigcerdà es durà a terme al poliesportiu de la vila els dies 2, 3, 4 i 6 de Gener de 16:00h a 20:30h. L’entrada al parc té un cost de 4€/ persona.

Als dos parcs de Nadal mencionats anteriorment, tenen preparades moltes sorpreses! Espectacles, photocalls, tallers de cuina, sortejos, tirolines…

Destacar l’espectacle del grup musical Macedònia que es farà el dia 30 de Desembre a Alp a les 19h, ideal per als vostres fills.

 

Imatge 2. Parc de Nadal a Puigcerdà.

 

 

Campus Cerdanya

Comparte el artículo en ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *