10 anys junts.

Ja han passat 10 anys des de la inauguració de Campus Cerdanya, un projecte ple de somnis, il·lusions, objectius, metes, etc… La idea va començar de la mà de la família Lucarini, amb més de 40 anys en les seves esquenes dirigint i gestionant hotels, 30 d’ells a La Cerdanya (Hotel del Golf, Hotels Palace i Sol i Neu, Hotel La Comella, Restaurant La Tieta i Restaurant Hostal d’Escadarcs).

 

Foto 1. Gerència de Campus Cerdanya.

 

La idea d’aquesta aventura empresarial era crear un ressort especialment concebut para persones actives, amb unes modernes instal·lacions residencials  i esportives, que permetin practicar esports i activitats a tots els nivells, en un agradable ambient cordial i distès. La seva ubicació Puigcerdà, va anar estratègicament estudiada, situat en un de les valls més àmplies, assolellades i exclusives d’Europa, compta amb zones amb gran interès natural com el Parc Cadí Moixeró, a més d’importants monuments i itineraris culturals.

 

Fer anys sempre és motiu de celebració i que millor que celebrar-ho amb tots vosaltres. Aquest any volem compartir amb els nostres clients una sèrie de sorpreses que tenim preparades. Els clients que s’allotgin aquestes festivitats de nadal i cap d’any podran gaudir d’un dolç detall de part de Campus Cerdanya. Tots aquells que es passegin pel nostre hall, podran gaudir d’un recopilatori de les fotos més emblemàtiques d’aquests últims 10 anys. Destacar la renovació d’algunes parts de les nostres instal·lacions.

 

Foto 2. Equip de Campus Cerdanya.

 

Per últim només ens queda, de part de tot l’equip, donar-vos les gràcies per haver fet possible aquest aniversari, per seguir confiant i ser fidels a nosaltres. A tots, moltíssimes gràcies!

 

La vida i l’empresa és com una bicicleta, si deixes de pedalejar perds l’equilibri i caus. Seguim pedalejant junts per 10 anys més. Sandro Lucarini.

 

 

Tot l’equip

Campus Cerdanya

Comparte el artículo en ...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *